Magnum Store İstanbul 2016

by İSTANBUL'DA GEZ !

magnum-istanbulMagnum Store, Dünya çapında açtığı mağazalarla kişiye özel Magnum konsepti ile geçen yaza damgasını vurmuştu. Magnum Store Mağazaları Avrupa’dan Amerika’ya ve hatta uzak doğuya kadar bir çok şehirde kapılarını açarak Magnum tutkunlarının kendi magnumlarını tasarlamalarına olanak vermişti.

Magnum Store İstanbul mağazasını 2015 yaz sonunda kapattığında yeniden açılmayacak, kentssel dönüşüme yenik mi düştü gibi düşünsek de, Magnum Store İstanbul mağazasını bugün itibariyle Bağdat Caddesindeki eski yerinde harika bir açılışla yeniden açarak 2016 sezonuna merhaba dedi.

Magnum Store İstanbul, geçen sezona göre mağaza konseptine biraz değişikliğe giderek fark yaratmaya özen göstermiş. Değişen göz alıcı dekorasyonun yanı sıra, geçen yıl merdivenlerde oturup Magnum Store İstanbul’un keyfini çıkaran İstanbullular için bu yıl merdivenlere özel Magnum Store İstanbul minderleri konarak konfor ikiye katlanmış.

Magunum Store İstanbul, 2016 yazının sezon açılışını Kırmızı Halı eşiliğinde bu akşam 19.00’da eğlenceli bir gala ile yaparak son zamanlarda eski neşesini kaybetmeye başlayan Bağdat Caddesine renk kattı.

Magnum Store İstanbul’un Bağdat Caddesine gelişi ile umarım ki Bağdar Caddesi de eski günlerine dönüş sinyalleri vermeye başlar.

Magnum Store İstanbul mağazası yanı sıra Toronto, Sidney, Milano, Karachi, Amsterdam, Londra, Nelson Mandela Meydanı (Güney Afrika Cumhuriyeti) gibi bir çok dünya şehrinde şubelerini geçtiğimiz yıldan itibaren açarak, tüm dünyadaki magnum hayranlarına kendi magnumlarını tasarlama imkanı vermişti.

Kendi tasarımınız olan Magnumlarınızı afiyetle yerken Magnum Store İstanbul’un ve Bağdat Caddesinin keyfini çıkartmanız dileğiyle.

Afiyet Olsun 🙂

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar

1 yorum

Yamen 30 Temmuz 2016 - 21:46

Kendi magnumunu yapmak gerçekten harika

Reply

Yazı Hakkındaki Düşüncelerinizi Paylaşır mısınız ?

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.